torstai 11. heinäkuuta 2013

Vanhempien jalanjäljillä

Vekkuliverstas sai alkunsa, kun emäntä jäi kotiin tenavia hoitamaan ja kaipasi lasten ohella muutakin puuhaa. Vanhemmilta kädentaidot onnistuvat kummaltakin. Mahtavatko kädentaidot periytyä? Innokkaita tenavat ainakin ovat auttamaan. Joskus jopa hiukan liiankin innokkaita. Ainakin jos tarkoitus olisi oikeasti saada aikaiseksi jotakin. :D

Pienten Remppa Remujen taidonnäytteitä esitellään vanhempien ylpeydellä. Aloitetaan pienimmästä. Tässä 1,5-vuotiaan hämähäkki.

remppa_remujen_tyot_10.jpg

2,5-vuotiaan hämähäkillä on jo hienot silmätkin.

remppa_remujen_tyot_8.jpg

7-vuotiaan tekemä poliisiauto ja autotalli. 2,5-vuotiaan mielestä talo on autopesula.

remppa_remujen_tyot_3.jpg

Seuraavana ihana 2,5-vuotiaan muotoilema riipus. Tämän äiti röyhkeänä nappasi itselleen. :)

remppa_remujen_tyot_6.jpg

Kuvattavia töitä etsiessä tajusin, että moni työ on mennyt lahjaksi jollekin. Ei ole tullut otettua niistä kuvia. Mutta kyllä näistä jo vähän saa käsitystä ryhmä rämästä. :) Viimeisenä vielä äidin ja pienimpien Remppa Remujen yhdessä tekemä peli. Alienit (äidin mielestä näyttävät sellaisilta) ovat suurimmaksi osaksi 2,5-vuotiaan tekosia, mutta kyllä se pieninkin yritti autella. Auttoi ainakin repimään silmiä pois päästä pelin valmistuttua. :D Maalaamisessa on sotkettu työhaalareiden lisäksi liki koko tallin lattia ja kaikki lähellä ollut.

remppa_remujen_tyot_16.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta on aina kiva saada! Kiitos!