keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Agilitykakkuja

Agility on minulle tärkeä harrastus. Siinä pääsee hetkeksi irti arjesta ja saa touhuta koiran kanssa. Asiaa tuntemattomille tiedoksi, että agility on koiraharrastuslaji, jossa ohjaaja ohjaa koiran esteradan läpi. Oma yhdistykseni on Jyväskylän Agility Team. Yhdistyksemme jäsenistä koostuva ryhmä teki tänä vuonna historiaa voittaen medien (yksi koirien kokoluokka) MM-kultaa agilityssa. Lisäksi eräs joukkueen koirakko voitti medien yksilökisassa hopeaa.

Yhdistyksessä juhlistimme mitaleja kakkukahvein. Sain kunnian valmistaa kakut. Tein kaksi pyöreää kakkua, joissa kummassakin kermakuorrutus ja hiekka on hienoksi jauhettua keksiä. Sisällä toisessa välissä tuoretta mansikkaa ja toisessa välissä banaania ja suklaata.


Koristeet on valmistettu sokerimassasta. Kakuissa mukana ripaus huumoria. Tämän esteen nimi on 'putki'. Koira siis juoksee putken läpi ja ohjaaja ohjaa ulkopuolella. Kakussa homma meni hiukan nurin kurin. :)


Toiseen kakkuun tein esteen nimeltä 'keinu'. Se on siis taso, joka keikahtaa koiran mennessä sen päälle. Omistajan jalat on kakussa hieman solmussa. Niin agilityssa monesti käy. Esteiden välissä pyöritään ja jalat ei aina meinaa pysyä koiran tahdissa. :) Taustalla kyltti, jossa onnitellaan voittajia. Onnea vielä kerran teille kaikille upeille ohjaajille ja aivan mahtaville koirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta on aina kiva saada! Kiitos!