torstai 15. toukokuuta 2014

Ensimmäinen Käsityökorttelimme

Kauan odotettu Jyväskylän Käsityökortteli on jo takanapäin. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Käsityökorttelista. Siis aivan mahtavaa menoa, ei voi muuta sanoa! Myyjien välinen lämminhenkisyys, sellainen yhteisöllisyys. Se, että kaikki tuotteet ovat suomalaisten käsityön tekijöiden tuotoksia. Ei mitään vinkukiinalaisia romuja, vaan laatua ja taitoa - Suomesta. Aivan mahtava porukka, josta löytyi porukalle oma tauolle päästäjäkin.

Käsityökorttelin tunnelmaa ei voi mitenkään päin verrata tavallisiin markkinoihin. Paljon kiertävät markkinamyyjät ovat toki auttavaisia uusia kohtaan muuallakin, mutta täällä se oli jotenkin ihan erilaista silti. Oli aivan mahtavaa saada kasvot monille yrittäjille, joiden kanssa on tähän saakka jutellut ainoastaan sähköisesti.

Tapahtuma sujui hienosti. Aamulla aikaisin mentiin ja me järjestäjät saimme juuri omat paikat kuntoon ennen kuin muut myyjät tulivat ja autoimme heidät paikoilleen.


Purkuvaiheessa käytävät olivat täynnä autoja. :) Oma koju sai ensimmäistä kertaa ylleen oranssit nimikyltit.


Ohikulkijoita kävi jokunen jo aiemmin, mutta selvästi kymmeneltä tulivat asiakkaat. Saimme hienosti väkeä paikalle siihen nähden, että mainontaa hoidettiin liki nollabudjetilla! Siitä saimmekin asiakkailtamme ainoat moitteet, olimme mainostaneet liian vähän, eivätkä kaikki sen vuoksi päässeet tai tienneet tapahtumasta ajoissa.


Satama todettiin kauniiksi, joskin hieman tuuliseksi paikaksi. Opimme, että reunimmaiset teltat pitää asetella toisella tavalla.


En nyt sitten ehtinyt ottamaan kuin kahdesta myyjästä kuvan. Toinen ei niin kuvauksista välittänyt, joten hänen kuvaansa en uskalla julkaista. :) Tässä Sipuseiskan ihanan värikäs koju!


Lähikuvaa myös omasta kojusta.


Ehdottomasti kaikkien Käsityökortteleiden paras "koju" on tässä. Minä niiiiin Rrrrrakastan vanhoja autoja! Olen vuosia ja vuosia unelmoinut omasta kuplasta. Kai mun on ite ruvettava opetteleen auton remontointia poikien vielä vähän kasvettua, että joskus sen saan. :D Onhan niitä remontoituja, mutta kun ne vaativat tietysti aina sitä korjailua, niin en ole viitsinyt ostaa, kun ei ole sitä korjaajaa. Kyllä minä vielä jonakin päivänä, mut nyt ei energiat riitä sellaisen opetteluun. Nyt tyydyn vain ihailemaan näitä ihanuuksia.


Kaikenkaikkiaan ihana tapahtuma ja aion mennä toistekin. Tulevana viikonloppuna kiertue vierailee Tampereella. Siellä emme ole mukana, mutta Helsinkiä täällä jo kovasti odotellaan! Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta on aina kiva saada! Kiitos!